Skab resultater og transformer dit liv

Hack din mentale tilstand

Denne e-bog er til dig, der gerne vil skabe resultater og transformere dit liv. Den er til dig, der gerne vil have lettere ved at nå dine mål og drømme og til det har du brug for at arbejde med dit mindset.

Du kan downloade den ved blot at klikke på nedenstående link

Skab resultater – 50 små mentale hacks til sikker sejr

 

Vi kan alle drømme dejlige drømme og sætte os helt magiske mål, men det er desværre ikke alle der har den mentale strategi til at holde fokus, og er tilstrækkelig committet til at opnå dem.

For at dine drømme, ambitioner, mål og visioner bliver til virkelighed, skal du sætte handling bag dine tanker og dine ord. Du skal gøre noget nyt, hvis du vil opnå noget andet, end det du plejer.

Det ved du sikkert allerede godt, men hvad og hvordan ved du måske ikke helt! Du mangler strategierne til at hacke dit mindset, til at bryde dine vaner og rutiner, der ofte laver benspænd, og de hacks får du lige her.

Min e-bog indeholder 50 små, mentale hacks eller strategier til, hvad du kan gøre og hvordan du kan gøre det.

Det første du skal gøre for at skabe resultater er at træffe et bevidst valg – det er dit absolut første skridt, din første handling mod dine mål. Det er det vigtigste men det kræver lidt mere end bare en beslutning for at nå dine drømme.

Der er med sikkerhed flere valg, beslutninger og en masse skridt, og en hulens masse arbejde for at nå i mål, og for at gøre det kræver det, at du er fokuseret! Hvis du virkelig vil nå dine mål, skal du lære at ignorere distraktioner, og lære at sige nej. Så du bedre kan sige ja til det, som virkelig er vigtigt for dig.

Nogle gange kommer distraktionerne inde fra. Det er de absolut værste af dem, for hvordan kan du bare ignorere noget, der kommer fra dig selv, som bor i din hjerne eller i dit hjerte? Det er her vi skal have fat i dit commitment.

Det er lidt en endeløs og alligevel fleksibel cyklus. Nogle gange er du nødt til at motivere og committe dig for at få handlet. På andre tidspunkter er du nødt til at tage action for at blive fokuseret og committet!

Det mest vigtige er, at du tager alle de positive skridt, du overhovedet kan mod at nå det som du virkelig drømmer om. Og til de kan du bruge mine 50 hacks og de 10 reflektionsspørgsmål i denne e-bog.

Go´Hacking

Helle Rindal – Intuitiv coach