Be You– klarhed og forvandling på 3 mdr.

BraveHood Life leadership udviklingsforløb

"Jeg bruger min intuition og erfaring til at løfte dig - så du kan skabe et liv der er i overensstemmelse med den du er og gerne vil være"
-Helle Rindal

INVESTER I DIG SELV

Find din gnist, din intuition og mod til at handle

 • Oplever du at din partner, business, job, børn eller andet dræner dig for energi?
 • Længes du efter en dybere mening med det du laver?
 • Føler du at din evne til at træffe beslutninger er forsvundet?
 • Mangler du livsgnisten og glæden?

Er du parat til at leve et mere autentisk liv med dit hjerte og din intuition som guide?

Vil du lære at træffe intuitive og kloge beslutninger?

Har du lyst til mere klarhed, ro og overskud til du virkelig brænder for?

 

If you are not changing it – You are choosing it

Måske er det lidt hårdt sagt, men faktum er, du vælger selv.

Som din rådgiver bruger jeg en kombination af klarsyn, forretningsudvikling og mental træning. Du får retning, individuel rådgivning, og støtte til at forfølge dine mål.  Jeg har arbejdet med +2000 virksomheder igennem de 15 år som konsulent/coach, og ved at der er ingen quick fix eller fast track til at udvikle din virksomhed i en travl hverdag.

Det kræver at du er villig til at forlade din komfort zone (hvor du alligevel keder dig). Du skal gøre det fordi det er nødvendigt for dig, fordi du er drevet og har appetit på meget mere.

Jeg ved, at vi mennesker har brug for klarhed, action og commitment til at leve “det fede” liv – og det lover jeg du får, når du arbejder med mig.

 

VÆRDIEN AF FORLØBET

Invester i dig selv og se din succes

Succes handler for nogle om rigdom, velstand, prestige og ydre værdier. Succes i BraveHood handler om graden af din frihed, størrelse på lykken, mængden af glæde og grin – altså om indre værdier og ægte følelser.

Det er en kæmpe udfordring at skabe varig forandring i dit liv alene, derfor har jeg skabt dette 3 mdr. udviklingsprogram så jeg kan være med dig i din transformation og forvandling.

Forløbet er for dig som gerne vil

 • Brude ud af din komfortzone og blive mere modig
 • Lære at lytte til din indre stemme og navigere efter den
 • Mestre din egen emotionel og mental styrker
 • Sætte handling bag dine kreative ideer og tanker – så du bliver en succes.

Efter forløbet vil du opleve at du har mere tillid til dig selv. Du lærer at lytte til det som er sandt for dig.

Du vil opleve en personlig og professionel udvikling, en ny retning og helt nye livsværdier, da vi arbejder ud fra –

4 BraveHood Master Steps til succes

 •  Master your intuition
 •  Master your emotions
 •  Master your mindset
 •  Master your actions

Testimonials

Hvad siger andre?

Heidie K

Ejer af Duft dig glad

Det bedste ved forløbet har helt klart været Helle. Det at have en, som jeg stod til ansvar for. Helles skønne sparring og evne til at følge min popcornhjerne, og alligevel trække mig tilbage på sporet. Jeg elsker Helles evne til at stille mig de rigtige spørgsmål.  Spørgsmålene har tvunget mig til at komme ind til essensen af det jeg vil. De har kærligt provokeret mig til at steppe op og tage ansvar for at skabe det, som jeg ved er muligt og ønsker at skabe. Jeg har under forløbet fået sat struktur, jeg fået udviklet nye og lækre produkter som matcher min målgruppe.

Merete Kongsmark Andersen

Ejer af Blid Zoneterapi

Jeg har fået lejlighed til at reflektere over min business og hvad der er vigtigt for mig og har givet mig plads til at mærke efter hvad der er flow på. Helle ser potentiale for udvikling og stiller de gode spørgsmål - dejligt når nogen ser på ens business udefra. Faktisk har jeg haft den vildeste måned og tiltrukket en masse skønne kunder efter vores samtaler, Jeg kan varmt anbefale Helle til at sætte spot på dig og din virksomhed - pengene er givet godt ud.

Christina Wideholm

Partner i Proudly Present

Et udviklingsforløb hvor Helle, fanger essensen og sætter fingeren på hvad vores udfordringer egentlig handler om. Helle har fået os til at arbejde mere målrettet med supergode konkrete redskaber til hvordan vi går fra ide til handling. Som en del af forløbet fik vi tilbudt en lidt anderledes personlighedstest, der var med til at gøre os bevidste om, hvad der motiverer os, og hvordan vi kompletterer. Det har givet os en større selvforståelse og gjort vores salgsarbejde mere fokuseret, hvilket vi kan læse på bundlinjen. Helle har et dybtfølt engagement for sine kunder og det er tydeligt at mærke, at hun ved hvad det vil sige at være selvstændig. Vi har netop taget kontakt til Helle for at fortsætte samarbejdet.

DIN REJSE

Hvad får du i de 3 mdr?

 • En Be Clear kick off session på 3 timer
 • Vi har ugentlige SKYPE check-in session
 • Vi har en afsluttende wrap-up session på 2 timer
 • Action punkter der sikre du rykker fra gang til gang
 • Ny struktur, forbedret rutiner og vaner
 • Lige præcis det du har brug for og alt det du ikke ved at du har brug for
 • Adgang til BraveHood Ressources
 • Direkte e-mail og telefon adgang til mig personligt i de 12 uger
 • Pris DKK 29.700,- ex. moms
 • Bonus din egen styrkeprofil test fra e-stimate (værdi 3500,-)
 • Du booker dit forløb, ved at kontakte mig her

Få Klarhed og commit dig nu

Intuitiv coaching
3 mdr. ubegrænset
Pris ex. moms
DKK 29.700,-
Speciel Bonus
Personprofil analyse

Du får i dette intensive forløb skabt klarhed, action og commitment. Du vil efter 3 mdr. opleve en selvsikkerhed og et major skift i dit mindset, du bliver proaktiv, du bliver stærk i din overbevisning, og du tager det personlige lederskab som gør hele forskellen.

RAMN

Marie-Louise og Thomas Pii Winkel

Vi har arbejdet med Helle i et helt år, med intensiv sparring og forretningsudvikling. Det har været i det fineste samspil, hvor vi er blevet set, lyttet til og rådgivet professionelt.

Vi står nu med nogle konkrete værdiskabende resultater og en klar ide om hvad vores styrker er og hvor vi skal hen. En essentiel kæp i hjulet på vores virksomhed, har vi fået løst. Helle har støttet os max i den proces, og stillet alle de vigtige og kritiske spørgsmål, men vi har gjort arbejdet, og det er det vi er vokset af :o)

Strukturen i forløbet har været godt for vores flyvske og kreative hjerner. Faktisk kan vi se og mærke at vi nu selv er blevet mere struktureret, og har en anden tilgang til vores arbejde og virksomhed.

Vi synes hun mestre en fantastisk kombination af den kommercielle verden hvor hun har et stort netværk og den mere menneskelige og mentale verden. Hun har givet os en ny tro på vores produkt og firma, men vigtigst af alt en stor tro på os selv og om at vi kan komme derhen hvor vi vil.

Helle har også en skøn energi, vi har suget til os. Helle er en der ikke bare talk the talk, men walk the talk, 5 stjerner herfra.

En vigtig sætning vi tager med i hverdagen og hænger på vores køleskab er  Confidence = Intention + action + consistency.

Og som sidegevinst har vi også fået en sundere livsstil og har talt meget om hvordan man lever som selvstændig og passer bedre på os selv, hvilket også har resulteret i et total vægttab på 13 kg.