BraveHood

Min filosofi er; at du har brug for dyb intuitiv klarhed for at committe dig til at skabe varig forvandling.

“Jeg mixer dybden fra intuitiv visdom med cutting edge forretningsudvikling, coaching teknikker og mental træning”
-Helle Rindal

Modet til at gå din helt egen vej

Jeg tilbyder

Skal vi arbejde sammen?

Intuitiv rådgivning

Jeg arbejder med mennesker, med dig der har ambitioner. Jeg er arbejder intuitivt og bruger mit klaresyn og klareviden til at upgrade dig i din business og liv generelt.

Jeg inspirerer og motiverer dig til at identificere og realisere dit fulde potentiale.

Jeg er nysgerrig, stiller stærke og til tider irriterende spørgsmål der inviterer dig til at arbejde i dybden og reflektere.

Jeg er opmærksom og nærværende og skærer igennem dit BullShit, så du får overblik, klarhed, og ikke mindst mod til handling.

Jeg har som coach/konsulent mødt 2000+ menneskene. Jeg ved, at din business er som du selv er! Så vil du ændre den, skal du starte med at lytte til dig selv.

I dag bruger jeg et mere holistisk perspektiv i mine forløb. Jeg er med dig hele vejen med min intuitive intelligens og min dybt professionelle tilgang.

Jeg lover at udfordre dig til at blive en ægte BraveHood life leader.

Hvorfor vi skal arbejde sammen!

Få inspiration til hvad et forløb kan give dig.

Jeg bad Susanne Schwartau om at sætte et par ord om vores samarbejde. I stedet sendte hun mig denne video, for sådan er hun.

Den varmer mit hjerte og så rammer den meget præcist essensen af et samarbejde med mig.

Tak til dig Susanne.

Testimonials

Hvad siger andre?

Anne-Marie Wulf

Indehaver af Solutionsbywulf

Som selvstændig i snart 10 år har Helle Rindals sparring omkring perspektivering og udfordringer. Helles input og vejledning har bidraget til at skabe overblik, og kvalificeret beslutninger til gavn for både mig og virksomheden. Helle er faglig og professionel, det er tydeligt at hun har fingeren på pulsen, og ved, hvad hun taler om. Helle har min varmeste anbefaling.

Astrid Gehrig

Founder Journey Doc

Som helt ny startup var der så mange forskellige opgaver, jeg kunne kaste mig over med fare for at flakse fra det ene til det andet uden helt at få landet noget. Med Helles kompetente og nærværende måde at lytte og spørge på blev der skabt klarhed over, hvad der var vigtigst lige nu. Forløbet med Helle styrkede mit fokus.

Kirsten Løvschall

Direktør StopSygefravær.nu

Helle er fænomenal til at hjælpe med at holde fast i hvad det overordnede fokus er. Hun er hurtig til at skabe tillid samtidig med at hun med skarphed giver sparring og overblik. Helle er dygtig til at spotte essensen, så der bliver sat retning og konkret handling bag. Hendes energi og passion for at få det til at ske for dig, taler sit helt eget sprog. Tak for dig Helle!

Tid til at vælge?

Hvis du føler dig stuck, er det fordi du måske i lang tid ikke har lytte til dit hjerte, til din intuitioner, til dig selv!

Men du handler ikke rigtig, eller også har du alt for travlt til at mærke, hvad det egentlig er, du vil med livet, men der er noget der presser sig på, noget du længes efter, noget andet du er sulten på!

Det eneste positive ved denne tilstand og livet “mellem de to stole” er, at du rent faktisk mærker, at du gerne vil noget andet.  Det giver dig mulighed for at tage ansvar, og bevidst vælge hvilken “stol” du ønsker at sidde på.

Du er ikke stuck, det er blot en følelse, et signal om at du skal flytte dig, og det kan du godt, du er nemlig ikke et træ.

Du har muligheden for at flytte dig –  Intet er permanent og nogle gange har vi brug for et andet menneske til at hjælpe os med at vælge og mærke vejen, og hvis du vil, giver jeg dig løsningen!